Bude doupě pokračovat

Vše o tomto fóru, o magazínu Doupě.cz a serveru FreeHry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tommyxy 14. 7. 2007 13:56

hmm to mě štve že už doupě nebude :( score a level nemaj tak dobrý recenze jako naše doupátko :( a web papír nenahradí.. přeju hodně úspěchu v tom novém časopisu o xboxu 360 :wink: :)
Každý nějak blázní.....Snad
Tommyxy
First Blood

Odeslat příspěvekod VitaK 15. 7. 2007 20:37

Název tohoto fóra je nesmyslný - Doupě tímto končí.
Zbytky redakce se sice mohou pokusit "volné síly využít k vytvoření nejoriginálnějšího a nejzajímavějšího webu", ale nikdy to nebude Doupě.
Předpokládám, že změnu si vynutil vydavatel, ovšem ani pan bývalý šéfredaktor se k tomu ve svém dopise nedokázal postavit čelem a alespoň naznačit důvody, které k tomuto rozhodnutí vedly.
I způsob oznámení je opravdu "přívětivý". Žádné slušné upozornění s předstihem - prostě "KONČÍME, NAZDAR". Ostatně serióznost vydavatelství mohu dokumentovat i jinak. Již se svým prvním předplatným jsem měl problémy, Doupě začalo chodit až po dvou telefonátech na službu předplatného. A letos? Zálohová faktura na Computer a Doupě ve výši 1976,- Kč, kterou jsem uhradil. Došlá faktura a tedy daňový doklad jen na 1199,- Kč. Tedy nezdaněný příjem 777,- Kč. Řekne se - prkotina. Jenže dobré účty ....
Úspěch webovému projektu popřát nemohu. Myslím si, že papírový časopis je nenahraditelný. A čím méně fungujících webů, tím lépe pro papír.
PS: Nebudu ani blíže rozebírat porušení závazku z kupní smlouvy, jen škoda, že nelze nevyčerpané předplatné přímo převést ke konkureci. To by mne obzvlášť potěšilo (bylo by to ovšem to jediné v této věci potěšitelné).
VitaK
First Blood

Odeslat příspěvekod spartas 16. 7. 2007 07:30

mno u me je problem ze se mi doupe.cz ale vubec nelibi , naprosto chatocike clanky , servis z E3 nevim nevim , konkurence ma i videoblogy a videa z prezentacek , takze tak , jeste se chci pozastavit nad tim , ano chci vam verit ze rikate pravdu a Doupe si na sebe vydelavalo ale proc ho potom stopovat , nedostatkem lidi ? Level ma 3 stale cleny ostatni sou externisti ! mozna nejakej grafik atd. vy ste jich meli nejako hrozne moc - a ted se chcete soustredit na web tak doufam ze tudle hruzu vylepsite
spartas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 16. 7. 2007 07:32

Změna vzhledu webu je naplánována :wink:
(myslím,že se na ni už pracuje :wink: )
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dark_one 16. 7. 2007 08:50

tjn, uz asi 5 let :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod petriczech98 17. 7. 2007 11:40

JO. Všichni tady máte pravdu... Na netu to už nebude ono. Nebudu si to moct brát do školy a číst pod lavicí, číst věčer před spaním, v autobuse atd. Mno kdyby tam daly nějakou dobrou plnou hru, tak ba si to všichni kupovali.. Dneska de lidem jenom o to. Třeba Knights of the temple bylo dobrý. Nebo GOOKA2 mě bavila. Vcelku. Takže nějakou pařbu a hned by prodejnost byla zas okolo 14000. Já říkám jediný. Tohle byla jediná věc, za kterou jsem dal 100 kč. :D :cry:
petriczech98
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pentapi 21. 7. 2007 11:12

cele forum: PAPÍROVÉ DOUPĚ by se melo uzamknout... jelikoz DOUPĚ uz nevychazi...
pentapi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mmn.m 21. 7. 2007 12:45

je fakt škoda, že končíte....zrovna sem si koupil červencové doupě a chtěl sem si ho i předplatit a najednou čtu tuhle zprávu...málem to se mnou seklo :(( Web číst budu ale pochybuju že se vyrovná časopisu, kor když někam cestujete takhle sem si zabalil doupíčko a jel, ale ted? minilvl se mi hnusí, asi si budu od kamose pucovat score, je to ale škoda, na doupě nic nemělo...

PS pro redakci: Držím palce s webovým doupětem a je naka moznost že by se doupě jako časopis vrátilo? časem?
PC, NDS, PSP, SE K750i (W800i)
mmn.m
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spartas 25. 7. 2007 14:31

ted mam teprve nové číslo a můžu říct že tím víc mě to rozesmutnilo že končí , je mi to opravdu líto časopis mi to byl zdaleka nejbližší , a připojuju se k dotazu je možnost že se Doupátko někdy vrátí ?
spartas
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Onkos 27. 7. 2007 06:56

Tak se stane Doupě.cz, asi mým druhým domovem na internete (hned po gp). Je to škoda, že tištěne Doupě končí....co teď budu kupovat? Na dovolenou? Letos jsem v Chorvatsku přečetl Doupátko do nejmenší detailů, do poslední špíny
, a na tátovi notebooky úspěšně dohrál skvělého Poldu. To mně zrovna napadlo, že bych mohl být Doupě předplacené. Přijedu domů a za týden se dozvím takový šok... brrrrr to je hrůza! Snad se vám ten web skutečně podačí! (TAJNÝ TIP: sežeňte si COD 1.0 servery, aby jste měli návštěvnost..a hranost..:))



A to nejde jít k jinému vydavateli? Např. mf.. :shock:
Onkos
First Blood

Odeslat příspěvekod petriczech98 30. 7. 2007 12:34

Heleďte všichni kdo máte POSLEDNÍ DOUPÁTKO, přečtěte si recenzi Harryho Pottera. Na konci druhého a začátkem třetího sloupce je dost dobrej vtip.
petriczech98
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod conry 30. 7. 2007 18:26

Doupě byl dobrý časopis, hodně zdaru na webu :wink:
conry
Killing Spree

Odeslat příspěvekod HALI32 31. 7. 2007 17:13

za to muze xbox 360 magazin :D
ale udelali to chytre s timto maji vetsi sanci protoze na trhu neni konkurence u nas kdezto u doupe byla konkurence maximalni level a score...ja jsem ale mel nejradsi doupe...ale zkuste premluvit ctenare score nebo levelu kteri uz to ctou 10 let aby presli na doupe... nemozne!
HALI32
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod shaftik 5. 8. 2007 23:03

no taky sem na to cumel,pekne me to nas!!!o nejdriv skoncil casopis jmenem GAMEhvezda ( :) ) a ted doupe,horsi uz to fakt nebude
Hehe......original Shaftik je pouze jeden .-)
I am 48% addicted to World of Warcraft.
shaftik
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pierek14 24. 8. 2007 14:30

Na DVD Doupěte nám vždy vydali Cubed a co teď? Ostatní časopisy ho nechtějí, tak to můžem zabalit :´(
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků