Wasteland 2

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 8. 2013 18:18

Pravda... I kdyby těch modifikací bylo 20 za 5 let, tak je to stejně celkem zbytečný.

Zrovna Shadowrun se dneska v práci řešil - kolik by se ho u nás asi prodalo, kdyby tu vyšel v krabičce :) Odhady nebyly moc pozitivní...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xgandalf 6. 8. 2013 20:23

Jasně, tak Shadowrun je hodně postavenej na otevřené modařské komunitě.
Jenže, narozdíl např. od TES, Shadowrun má podle mě jednu značnou výhodu - je založen na desktopové hře a gamebooky pro různé scénáře už existují, tj. momentálně existuje snaha o převedení těchto scénářů do hry.

http://www.shadowrunidentity.org

Je samozřejmě otázkou, jak to bude s kvalitou a hlavně jak to bude s modařskou scénou u Shadowrunu obecně, ale tak to je vždycky riziko. Spíš bych to viděl pozitivně, protože do toho půjdou lidi, který mají se Shadowrunem zkušenosti a budou si to chtít převést takříkajíc i pro sebe.

Jenom technická - za 1,8mega (což je fakticky podle propočtů okolo mega po zaplacení Kickstarteru a daní) je v ceně i DLC Berlin, které by mělo být cca stejně dlouhé, tj. se pohybujeme okolo 20-25 hodin gameplay. Což za 20 dolarů (backers) zase taková tragédie není. Jasně, taky doufám, že Wasteland 2 bude jiná liga, ale tak koneckonců on ten RPG systém u Wastelandu taky nevypadá moc jednoduchej (díkybohu za to).

K těm prodejům - podle mýho u nás by prodeje byly minimální - není to mainstream, je to založený na deskovce, kterou u nás moc lidí nejspíš nehraje, takže bych to viděl bledě. V Kickstarteru se našlo dost lidí, který jim dali 50 dolarů a výš, což celkovej objem financí zvedlo. Ostatně, bude zajímavý, jak si povede hra na Steamu, podle mě to rozhodně prodejní trhák nebude.
Look, three-headed monkey. Guybrush Threepwood, mighty pirate
What can change the nature of a man? Ravel
xgandalf
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod flash789 6. 8. 2013 20:51

Ja nerikam ze Shadowrun je spatnej, ale holt na muj vkus kratkej a jak jsme psal nemam rad když vyvojari prehazujou praci na hrace a kazdej se tvari jak to je bozi.O tomhle uz mluvilo vic slavných lidi jako Gabe z Valve a ještě ta kocka co delala Assasin Creed (Raymond?) ze jako by bylo super poskytovat hracum jen ty vovyjarsky nastroje at si delaji hry sami. Trochu to zvelicuju samo ale tak nejak to mysleli.A z mojeho pohledu Shadowrun jde presne timhle smerem. Fakt se nechci dockat doby kdy by vyslo další TES a vlastne by to byl jen ediror s nejakou zakladni kampani.
A když uz jsme u tehle her, tak me daleko vic nez Shadowrun zaujmul Underrail, hra která stoji na odkazech her jako Fallout, Arcanum atd.Myslim ze to snad dela jeden clovek a zatím to co vytvoril podle me strci Shadowrun do kapsy. Vypada sice o něco hur, ale moznostma, a old school pristupem je lepsi.Zadnej editor a herni doba delší nez Shadowrun.A stoji min:)

http://underrail.com/
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 10. 2015 09:40

Lidi dotaz.
Zachránil jsem co se dalo v AG centru na začátku hry, ale moji borci chytli nějakou plíseň a teď jim tiká čas než umřou. Dostal jsem nějaké léky na to, ale jejich účel bylo hodit je do nádrží s vodou a tím oslabit infekcí v okolí, což jsem nezištně udělal. Jenže teť mi zbývá poslední dávka a ta nestačí na vyléčení všech. No a ta husa vAG centru mi nechce dát další. Co s tim?
N.Marko
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod flash789 19. 10. 2015 10:39

Oni myslim neumrou, ta nemoc ma dve faze a po te druhé se promeni v nejake ghouly nebo tak něco. (dokonce je za to achievment/trofej) myslim. Bohuzel uz si moc nevybavuju kde jsme prisel k tem lekum, ale ja mel nakazenou myslim jen jednu postavu.Jestli si dobře vzpominam musí nasbírat nejaky věci a dat je ty doktorce a ona ti da další úkol na vyleceni postav, detaily si uz bohužel nepamatuju. Myslim ze strejda google bude vedet:)

PS: jo a myslim ze když se ta infekce dostane do akutni faze uz to lecit nejde.
Podle mě, když nějakej japonec, co programoval FF13 vidí třeba Dragon Age, tak musí umřít smíchy.
flash789
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 10. 2015 13:52

No uvidím, mám ještě asi 1600 sekund, než se něco stane.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 10. 2015 17:56

Pohrabal jsem se na internetu a prý jsem v loji. Jak nemám léky, nejde to zvrátit. Jako hezký, ale nechápu, proč mi ta doktorka prostě neumixuje další dávku? Prasárna.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků