Taky mě to vyděsilo... Starý LP jsem měl rád, ale tyhle nový teda nemůžu ani slyšet. Jenže já jsem člověk, co na nějaké naposlouchávání nevěří - když se mi hudba nelíbí na první poslech, nechápu, proč bych jí měl poslouchat znovu. Pravda, člověk si zvykne na všechno, když to poslouchá pořád dokola... I na hluk z ulice...
PC, PS1, PS2, PS3, PS4, WiiU, New 3DS XL, New 3DS, GC, PSP, PSVita, N-Gage, N-Gage 2, GameBoy Advanced, XBox, X360, XOne, N64, NES
inexplicit píše:vsechno ostatni zni jak tiesto s kytarou....mi prijde, jako by vsechny styly posledni dobou "zpopovately" ............
Poslední fošna od Blinkin Párků určitě nemůže bejt pop. Kdybych to měl brát jako "populární hudba" (naučte se proboha rozdíl mezi popem a populární hudbou), pak možná, ovšem vzhledem k reakcím posluchačů se o zas takovej typ populární hudby jednat nebude. Pokud to mám brát jako "pop music", pak zcela rozhodně ne, už jen osmdesátkovej sound společně s industriálními prvky, ethno prvky, rapem, reagge, ska... kdepak, vymyslel jsem pro ně škatuli "post-industriální rock", takže tak...